Als ondernemer kunt u NIET zonder website, want internet is hét medium om informatie te vinden.

ZELF AAN DE SLAG MET WORDPRESS

Als u handig bent met computerprogramma's en het ook leuk vindt, kunt u ook zelf aan de slag gaan om uw eigen website te bouwen. En RijnenCreatie u laten helpen waar dat nodig is. Met tips hoe u een website opzet, de inhoud gaat samenstellen en vorm geeft op basis van uw huisstijl. En technische zaken zoals wat u moet doen voor de vindbaarheid in zoekmachines.

U krijgt een instructie hoe u zelf een website kunt gaan maken in WordPress.

 

WordPress is een gratis programma waar wereldwijd miljoenen websites in zijn gebouwd. Op internet is heel veel informatie over WordPress te vinden, dus als je problemen tegenkomt, kun je vaak wel een antwoord vinden. Het is een Content Management Systeem, je kunt zelf alles aanpassen en uitbreiden. Er zijn talloze templates beschikbaar en je kunt het programma ook nog eens uitbreiden met diverse (veelal gratis) plug-ins.

INTERESSANT? MAAK EEN AFSPRAAK!

Laat de hosting door mij regelen en ik zorg dat WordPress onder uw domeinnaam klaar staat om aan de slag te kunnen gaan. En ik kijk mee en help u op weg waar nodig. En uiteraard krijgt u feedback op het eindresultaat.